вторник, декември 07, 2004

Левски търси един чужденец

Букарев мисли за нов договор до утре, освобождават Камбуров

Левски ще търси да ангажира поне един чужденец през зимната пауза. В плановете за селекция влизат Миодраг Пантелич и Ришат Садиков. Сърбинът няма да може да разтрогне договора си с китайския Сечуан, с който е обвързан до 31 декември 2005 г. Садиков е национал на Азербайджан и е стопер.
- Имаме куп варианти, така че нищо не е фатално. Селекцията трябва да приключи до началото на зимната подготовка - обяви човек от управата на клуба.
От ръководството на Левски вече предложиха нов договор на Асен Букарев. Халфът бе на среща с изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков в централния офис на клуба на улица "Леге" 15 в столицата. В момента Букарев се възстановява от контузия в крака. Той трябва да даде отговор дали приема условията до четвъртък.
До момента единствен Димитър Телкийски прие условията за нов договор и подписа със сините до 30 юни 2007 г.
Левски вероятно ще се откаже от услугите на Галин Камбуров. Защитникът от Несебър е на проби и игра в контролата с Локо (Сф) вчера.
В последната проверка за годината срещу Войводина (Нови Сад) в събота треньорът Станимир Стоилов ще пусне в игра всичките си налични футболисти.

7 Дни Спорт