четвъртък, декември 09, 2004

Договор скара Левски с Колев

Тодор Колев не иска да подпише нов договор с Левски

Нападателят отказва да преподпише, ще тренира от светло до тъмно

Тодор Колев отказа нов договор с Левски, с което си навлече гнева на клубните шефове. Нападателят не се съгласи да подпише за още две години, явно недоволен от предложените му условия. За наказание ще трябва да тренира индивидуално по три пъти на ден. Преди години на подобен режим бяха подложени Георги Бачев и Владимир Иванов - Фугата. Тогава двамата обаче не искаха да разтрогнат договорите си със сините.
- Предложихме на Колев да остане в Левски. Веднъж той прие условията ни, а сега отказа. Ще тренира на Герена, но няма да разчитаме на него. Ще работи по индивидуална програма, която трябва да спазва, тъй като има договор с клуба до 30 юни 2005 г. След това е свободен да прави каквото си иска. Същото се отнася и за останалите, които не спазват задълженията си - коментира изпълнителният директор Наско Сираков.
В същото време радио "Спорт" съобщи, че друг от недоволните - Георги Чиликов, ще бъде глобен от ръководството на клуба. Повод за санкцията е изказване на голаджията, който изрази желание да бъде продаден през зимната пауза.
7 Дни Спорт